6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Fakir öğrencilere SBS kitabı

FAKİR ÖĞRENCİLERE SBS KİTAP SETİ DAĞITILDI

Bingöl'ün Adaklı İlçe Kaymakamı Murat Kahraman, fakir ve yardıma muhtaç 149 öğrenciye Seviye Belirleme Sınavı (SBS) kitap seti dağıttı.

Adaklı ilçesinde göreve başladıktan sonra mahalle ve köylerdeki okulları ziyaret eden Kaymakam Murat Kahraman, sorun ve sıkıntıları dinledi. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Kahraman, ihtiyacı olanlara SBS kitap seti dağıtacağı sözü verdi.

Öğrencilere verdiği sözü tutan Kaymakam Murat Kahraman, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan SBS kursuna katılan Adaklı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO), Karaçubuk ve Hasbağlar İlköğretim okullarında okuyan 6.,7., ve 8. sınıf öğrencilerinden fakir ve başarılı olanlara 149 adet SBS kitap seti dağıttı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla alınan kitap setleri Kaymakam Murat Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekin Işık, SYDV Müdürü Erhan Çatalkaya, okul idarecileri ve öğretmenlerin katılımıyla YİBO Konferans Salonu'nda öğrencilere dağıtıldı. Başarılı olan öğrencilere her türlü eğitim yardımı yapılacağını belirten Kaymakam Murat Kahraman, tespit edilen 806 ilköğretim okulu öğrencisine de kırtasiye seti dağıtılacağı müjdesini verdi.

FAKİR ÖĞRENCİLERE SBS KİTAP SETİ DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 16:09:01
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 17:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?