6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Festival dönüşü kaza: 16 yaralı

Bingöl’ün Kiğı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 16 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, bu yıl ilki düzenlenen ‘Kiğı Seyit Kasım Doğa, Kültür ve Bal Festivali’ etkinliğine katılan Süleyman Akçakoca idaresindeki 23 FZ 678 plakalı yolcu minibüsü festival alanına giderken virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada 16 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile yaralılar Kiğı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılardan 14’ü Bingöl’e sevk edilirken, ambulans şoförü yetersizliğinden dolayı yaralıların bir kısmı yolcu minibüsleri ile Bingöl’e götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İŞ MAKİNESİ KAZA YAPTI
Öte yandan Kiğı ilçesine bağlı Gökçeli köyü Aşağıçanakçı mezrasında seyir halindeki bir iş makinesinin devrilmesi karayolunu trafiğe kapattı.
Kiğı ilçesi istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi tespit edilemeyen bir kepçe henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı devrildi. Karayolunu trafiğe kapatan iş makinesi nedeniyle araçlar bir süre yolda birikti. Can kaybı ve yaralının olmadığı kazada bölgeye gelen diğer iş makineleri ile yolu kapatan kepçenin kaldırılması için çalışma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 21:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?