1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİNGÖL

Fidan Nine'nin dramı

Bingöl’de, Anneler Günü’nden habersiz, yetim kalan 5 torununun ihtiyacını karşılamak için dilenmek zorunda kalan 85 yaşındaki Fidan Bulut, yetkililerden yardım istedi.

Bingöl Devlet Hastanesi girişinde dilenen Fidan Bulut’un durumu içler acısı. 2 çocuk annesi olan Fidan Bulut, eşinin ardından çocuklarını da bir trafik kazasında kaybetti.

Ölen çocuklarından birinin 5 çocuk babası olduğunu belirten Bulut, yetim kalan torunlarına bakabilmek için maddi imkanları yetersiz olduğundan dilencilik yapmaya başladığını söyledi.

İhtiyaçlarını karşılayacak kimseleri olmayan Fidan Bulut, 5 torunu için dilendiğini ve torunlarının ihtiyacını karşılamaya çalıştığını dile getirdi. Sağlığını düşünmeden torunları için beton zeminde sabahtan akşama kadar oturan yaşlı kadın, en büyük arzusunun yetkililer tarafından torunlarına sahip çıkılması olduğunu söyledi. Torunlarının ihtiyaçları karşılandığı taktirde dilenmeyeceğini de ifade eden Bulut, bunu yapmaya mecbur olduğunu, aksi taktirde torunlarının aç kalacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2005 Pazar 17:08:58
Güncelleme :14 Mayıs 2005 Cumartesi 17:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat Yavuz IP: 81.213.202.xxx Tarih : 23.05.2005 01:05:45
Ninen senin ellerinden öperim.Hani kürt savunucuları TV lere çıkıp kürt halkının sesini duyuruyoryz diye boy gösterenler nerede.Seni bu hale düşürenler utansın.Eli öpülesi ninem inşallah yakın zamanda refaha kavuşursun.