3
Mayıs
2024
Cuma
BİNGÖL

Genç-Yeniyazı yolunda bombalı tuzak

Vali Coş: “Bombalı tuzak Jandarma ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi”

Vali Hüseyin Avni Coş, dün saat 16:30’da Valilik toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, Genç ilçesine bağlı Yeniyazı köyü yolunda Jandarma timleri tarafından tespit edilen C-4 düzenekli bombanın etkisiz hale getirildiğini söyledi.

Güvenlik kuvvetlerinin vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaları esnasında üzücü bir olayın engellendiğini belirten Vali Coş, Jandarma timlerinin Genç ilçesi Yeniyazı köyü yolunda Mardin’de olduğu gibi yola döşenmiş C-4 düzenekli bombanın etkisiz hale getirildiğini, büyük can ve mal kaybının son anda önlenmiş olduğunu ifade etti.

Vali Coş açıklamasına şöyle de-vam etti: "Gerek il ve ilçe merkezlerinde, gerekse kırsal kesimde va-tandaşlarımızın can ve mal emni-yetini sağlamaya yönelik tedbirle-rimiz daha da artırılarak devam edecektir. Terörle uğraşan kişiler ve örgütlerin çalışmaları beyhu-dedir, bunlardan sonuç almaları mümkün değildir; Masum insanlara zarar verecek yol ve yöntemleri kullanmayı terketmelerini ve devletimizin çıkardığı topluma kazandırma yasasından yararlanarak adalete teslim olmalarını kendilerine salık veriyoruz."

Bingöl Gazetesi/F.A
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2003 Cuma 19:47:42
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuncer soylu IP: 85.108.163.xxx Tarih : 21.02.2007 16:42:02
bölge temizlenmeli pkk ya buyuk darbe vurmanın zamanı gelmıstır yasasın osman pasa