6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Genç'te atletizm yarışması yapıldı

Bingöl'ün Genç ilçesinde 'Atletizm Geliştirme Projesi İlçe Birinciliği' yarışması düzenlendi, dereceye giren öğrenciler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Genç Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleşen yarışmaya 140 ilköğretim okulu öğrencisi katıldı. Genç Köprüsü'nde başlayan ve Devlet Hastanesi önünde biten 2 kilometrelik koşuda, Minik Kızlar kategorisinde Servi YİBO öğrencisi Fatma Köse birinci, Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencisi Şuheda Erdoğmuş ikinci ve Genç YİBO öğrencisi Ayşe Aravi üçüncü oldu. Minik Erkekler kategorisinde Genç YİBO öğrencilerinden Emin Kanan birinci, A. Mutalip Oral ikinci ve Fuat Baylan üçüncü oldu. Yıldız Kızlar kategorisinde Mevlana İlköğretim Okulu öğrencisi Zeynep Süzer birinci, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Edanur Polat ikinci ve Genç YİBO öğrencisi Halime Küçük üçüncü oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise Servi YİBO öğrencisi Ömer Keçiören birinci, Genç YİBO öğrencisi Kadir İnanç ikinci ve Servi YİBO öğrencisi Yunus Uyanık üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Barış Cansu Aktan tarafından madalya ve çeşitli hediyeler verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 11:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SÜMEYYE YILMAZ IP: 85.99.136.xxx Tarih : 17.03.2009 20:59:02

HAKSIZLIK YAPILDI BENDE O YARIŞMADAYDIM HERKESTE BUNUN FARKINDA BİZİ YARI YOLA KADAR KOŞTURUP ENERJİMİZİ TÜKETTİLER SADECE KENDİ ÖGRENCİLERİ BAŞLAMA ÇİZGİSİNDE KALDI HAKSIZLIKKKK