6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Hastaneye güvenlik sistemi kuruldu

Bingöl Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde son dönemlerde yaşanan hırsızlık olaylarını önlemek için güvenlik kamerası sistemi kuruldu.

Edinilen bilgiye göre son iki ayda 3 ayrı hırsızlık olayının yaşandığı hastanede muayene olmaya gelen hastaların değerli eşyaları çalınıyordu. Hırsızlığın artması üzerine harekete geçen hastane yönetimi aldığı bir karar ile güvenlik kamerası sistemine geçti. Yeni kurulan sistem ile hastanenin izlendiğini ifade eden Başhekim Dr. Hakan Çoban, hırsızlık olaylarını önlemeyi hedeflediklerini söyledi.

Hastane giriş ve çıkışları ile koridor ve polikliniklerin sürekli olarak güvenlik kameraları ile izlendiğini belirten Dr. Hakan Çoban, kameraların 24 saat boyunca kayıt yaptığını dile getirdi. Kayıtların 3 gün boyunca sistem odasında muhafaza edildiğini de belirten Dr. Çoban, olası durumlara karşı bunların inceleneceğini söyledi. 3 bin 500 lira harcayarak 6 adet güvenlik kamerası aldıklarını vurgulayan Dr. Çoban, hastanenin artık sürekli gözetim altında olacağını ifade etti.
 

Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 15:35:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?