2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

HEM'den kurs atağı

HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KURS ATAĞI

Bingöl'ün Genç İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Dengeşik, 2011 yılı hedef ve yapılacak çalışmaları açıkladı.

Genç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine yeni atanan Muzaffer Dengeşik, ilçeye bağlı köylerde 10 kurs olduğunu ve bunun sayısını arttıracaklarını söyledi.

Hedeflerinin her köye kurs açmak olduğunu belirten Dengeşik, devam etmekte olan kursları daha da aktifleştirmek ve özellikle gençleri sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere kanalize edilmesini sağlamak için yoğun çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

Dengeşik, "Halen ilçemize bağlı toplam 10 köyde kurs bulunmakta. Bingöl'ün en büyük ilçesi olan Genç için bu sayı çok az. Bizler de kaymakamımızın talimatları doğrultusunda ilçe milli eğitim müdürlüğümüz öncülüğünde her köyde biçki dikiş- el sanatları kurslar açmayı hedefliyoruz. Yine köylerimize ve mezralarımıza ulaşıp okuma ve yazma kursları açacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2011 Çarşamba 11:55:04
Güncelleme :26 Ocak 2011 Çarşamba 13:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim çakır IP: 85.100.235.xxx Tarih : 26.01.2011 23:18:49

gençte yıllar önce belediye başkanına meslek kursları açın dedğimde kimse kursa gitmez demişti...ama ben hala genç te çok şey ypılabileceğine ve gençlerin çok faydalı olabileceğine inanıyorum...çok şey yapılır gençte çok...yeterki cesaret edilsin yeterki biraz gençler motive edilsin....