1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİNGÖL

Hz. Muhammed'e kitap

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bingöl'den Hazreti Muhammed'e yazılan mektup ve şiirler, Bingöl İl Müftülüğü'nce kitaplaştırıldı. Bingöl İl Müftülüğü tarafından 2005 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ''Resullullah'a Mektup ve Şiir'' yarışmasına gönderilen 248 mektup ve şiir kitaplaştırıldı. Bingöl il Müftülüğü'nce ''Resullull'a Şiir ve Mektup'' adıyla bastırılan 207 sayfalık kitap vatandaşlara ücretsiz dağıtılıyor.

Bingöl İl Müftüsü Yalçın Topçu, kitabın önsözünde, Hazreti Muhammed'in dünyayı şereflendirdiği ''Kutlu Doğum Haftası''nda Bingöllü gençler arasında düzenledikleri şiir ve mektup yarışma düzenlediklerini, yarışmaya gönderilen eserlerin ebedileşmesi için kitaplaştırdıklarını belirtti. Düzenlenen yarışma ile gençleri yazmaya teşvik etmeye çalıştıklarını anlatan Topçu, yazısında, ''Bu eserin, Hazreti Peygamber'e sunduğumuz en güzel bir armağan olduğuna inanıyorum. Sevgili gençlerimize de Hazreti Peygamber'e duydukları sevgiyi böyle içten ve samimi duygularla ifade ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İstanbul'daki Akademi Matbaası'nda 2 bin adet olarak bastırılan kitabın, Bingöl İl Müftülüğü'nden ücretsiz olarak temin edilebileceği açıklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2005 Salı 15:57:37
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 14:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer can IP: 78.163.79.xxx Tarih : 27.03.2009 13:02:29

çok güzel olmuş ellerinize sağlık