2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

İl koordinasyon toplantısı yapıldı

Bingöl Valisi Vehbi Avuç, atanmış ve seçilmişlerin halka hizmet etme zorunluluğu bulunduğunu belirterek, ’’Valilik, ağlama duvarı değildir. Herkes üzerine düşen görevi yaparsa, vatandaşlar küçük sorunlar için valiliğe gelmez’’ dedi.

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Vali Avuç, kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları temsilcilerinden oluşan kurul üyelerine açıklamalarda bulundu.

Vatandaşlara sunulan hizmetlerin kalıcı ve sağlam yapılmasını isteyen Vali Avuç, sorunların mahallinde çözülmesini istedi. Konuşmasında sert uyarılarda da bulunan Vali Avuç, ’’Yaz sezonunda yaptığımız işler, kış sezonu bozuluyor. Devlet malına yazık. Devletin malına zarar veren, işini yapmayan kurum amirine müsamaha göstermem. Zaman israfını önleyemeyen, iş makinesi ve personeline hakim olamayan amir veya yöneticilerle çalışmamız artık güçleşiyor. Bu açıklamam bir uyarı mahiyetindedir. Artık tolerans yok iş ve hizmet istiyorum. Valilik ağlama duvarı olmamalıdır. Atanmış ve seçilmişler olarak, halka hizmet sunma zorunluluğumuz vardır. Vatandaşlarımızı küçük sorunlar için valiliğe kadar yormayalım. Çözülmesi gereken sorunlar mahallinde yapılmalıdır’’ şeklinde konuştu.

bingöl
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 16:04:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?