2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

İlk ziyaret Yedisu'ya!

VALİ GÜVENÇER İLK ZİYARETİNİ YEDİSU İLÇESİNE YAPTI

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, göreve başladıktan sonra ilk ilçe ziyaretini Yedisu'ya yaptı.

Bingöl'ün en uzak ve en az gelişmiş ilçesi olan Yedisu'ya giden Vali M. Hakan Güvençer, İlçe Kaymakamı Mustafa Pala, Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Alican Emeksiz, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Karşılamaya katılanlarla teker teker tokalaşarak tanışan Vali Güvençer daha sonra İlçe Kaymakamı Mustafa Pala'nın makamına geçerek ilçe hakkında brifing aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı'nı da ziyaret eden Vali Güvençer daha sonra ilçe merkezinde halkla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinledi. Vatandaşların yaşadığı problemleri dinleyen Vali Güvençer, en iyi hizmeti yapmak için gayret içinde olacaklarını söyledi. Vali Güvençer, "İlçenizin çok çalışkan bir kaymakamı var. Ben de artık zaman zaman gelip sorun ve sıkıntılarınızı yerinde dinleyeceğim. Bizler sizlere hizmet etmek için bu görevlere atandık. İmkanlarımız nispetinde kamu hizmetlerini en iyi şekilde vatandaşa yansıtmanın hesaplarını yapıyoruz. Birlikte Bingöl'e ve ilçemize güzel hizmetler yapacağız" dedi.

Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir valinin göreve başladıktan sonra ilk ziyaretini Yedisu'ya yaptığını belirten vatandaşlar ise bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sinop Valiliği'nden Bingöl'e atanan Vali M. Hakan Güvençer'in 7. mesai gününün ardından ilk ziyaretini Yedisu ilçesine yapmasının güzel bir gelişme olduğunu söyleyen Cemil Yakışan, bunun tüm ilçeyi sevindirdiğini ifade etti. Yakışan, "Daha önceki dönemlerde Bingöl'e atanan valiler göreve başladıktan 7 veya 8 ay sonra ancak ilçemize gelirlerdi. En son bizim ilçemiz ziyaret edilirdi. Ancak bu valimiz ilk ziyaretini ilçemize yaptı. Bu ziyaret ilçe halkı olarak bizleri çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Vatandaşlarla oturup bir süre sohbet eden Vali M. Hakan Güvençer daha sonra Bingöl'e hareket etti. Vali M. Hakan Güvençer'e Yedisu ziyaretinde Emniyet Müdürü Ahmet Akbal da eşlik etti.

VALİ GÜVENÇER İLK ZİYARETİNİ YEDİSU İLÇESİNE YAPTI
VALİ GÜVENÇER İLK ZİYARETİNİ YEDİSU İLÇESİNE YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2011 Cumartesi 15:38:04
Güncelleme :15 Ocak 2011 Cumartesi 16:55:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?