2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

İmamın takımı şampiyon oldu

İMAMIN TAKIMI LİG ŞAMPİYONU OLDU

Bingöllü imam antrenörün takımı, Amatör Lig şampiyonu oldu. Oynadığı maçların hiç birinde mağlubiyet almayan takım, aynı zamanda ligin en centilmen takımı seçildi.

Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Diyanet Gençlikspor, ligin bitmesine bir hafta kala Genç YİBO Spor'u yenerek 2010-2011 şampiyonu oldu.

Bingöl'ü Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil etme şansını elde eden Diyanetspor, şampiyonluk kupasını önümüzdeki hafta oynayacağı Bingöl Belediyespor maçının akabinde düzenlenecek törenle alacağı belirtildi.

Birçok kez ulusal basına haber olan ve ayrıca Alman Kanalı ZDF tarafından belgeseli çekilen ve İngiliz BBC televizyon kanalına demeç veren Bingöllü imam antrenör Nurettin Bulut'un takımı Diyanet Gençlikspor, 19 takım arasında şampiyon oldu. 2010 yılında kurdukları Diyanet Gençlikspor Kulübü'nün futbol dışında basketbol ve masa tenisi dallarında da faaliyet gösterdiğini belirten Bulut, takımın kurulmasındaki temel amacın gençlere sosyal ve ahlaki anlamda katkı sunmak olduğunu kaydetti. Sporun barış ve kardeşliği esas aldığına dikkat çeken Bulut, "Bingöl Amatör Ligi'nde 19 takım faaliyet gösterdi. Bütün takımların bizler için kardeş takım olduğunu her fırsatta dile getirdik. Bu bir yarıştır. Yaptığımız bütün müsabakalarda lig boyunca hiç kırmızı kart görmedik. Takıma yakışır bir mücadele örneği sergiledik. Takımımız mücadele sonucunda şampiyon olmuştur. Kulübün başarısına katkısı olan başkan yardımcısı Muhittin Ağırbaş, Genel Sekreter Erdal Çakan, Muhasip Naim Balon, teknik sorumlu Duygu Demir, takım kaptanı Erdoğan Bolluk ve tüm futbolculara teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri hiçbir maçta yalnız bırakmayan taraftar ve tüm Bingöllülere şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2011 Salı 10:20:00
Güncelleme :15 Şubat 2011 Salı 15:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?