2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Jandarma'dan vatandaşa yardım eli

Yolçatı Jandarma Karakolu ekiplerince zincirsiz yola çıkan araçlar durduruldu. Durdurulan araçlara zincir takılması sırasında sürücülere yardım eden jandarma, zorunlu mola veren yolculara da çay ikramında bulundu.

Bingöl-Elazığ Karayolu’nun 20. kilometresinde yer alan Yolçatı Jandarma Karakolu ekiplerince yapılan zincir uygulamasında çok sayıda aracın zincir takmadığı ortaya çıktı. Durdurulan araçlara zincir takıldıktan sonra ancak geçişlerine izin verildi. Zincirsiz yola çıkan Bingöl-İstanbul seferini yapan Lider Bingöl turizm firmasına ait yolcu otobüsünü durduran jandarma, otobüsün lastiklerine zincir takılmasına yardım ederken, zincir takılması için verilen zorunlu molada yolculara çay ikramında bulunarak yolcuların içinin ısınmasına yardım edildi.

Jandarmanın uygulamasından memnun kalan yolcular, ’’Jandarmanın yaptığı olay çok güzel bir uygulama. Zincirsiz araçlara izin verilmeyerek, zincir takılmasına da yardım ediyorlar. Sağolsunlar bize çay ikramında da bulundular’’ şeklinde duygularını dile getirdiler. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Bingöl-Elazığ Karayolu’nda çok sayıda aracın zincir takmadığı için yolda kaldığı görüldü. Yolun kenarına kayan bir tanker, saatler süren bir bekleyişten sonra karayolları ekiplerince kurtarıldığı öğrenildi.

bingöl
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 14:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatma efe IP: 88.246.166.xxx Tarih : 12.11.2008 10:53:28

mrb benim kardeşimde şimdi yolcatı kara kolunda asker nedim efe şu anda dagta alah hepinizin yardimcısı olsun