2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Kadın hakim kaza kurbanı

BİNGÖL'DE KADIN HAKİM KAZA KURBANI OLDU

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Karlıova Adliyesi'nde görevli hakim Meryem Özkişi Köken hayatını kaybederken, 2'si ağır 7 kişi de yaralandı. Hakim Özkişi Köken'in bir doktorla resmi nikah kıydığı ve Temmuz ayında düğün hazırlıklarına başladığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, ilçe adliyesinde görevli Hakim Meryem Özkişi Köken, ehliyet sınavı için kardeşinin kullandığı ve içinde annesinin de bulunduğu araçla Bingöl'e gelmek üzere bugün sabah saatlerinde görev yaptığı Karlıova ilçesinden yola çıktı. Hakim Köken'in kardeşi Harun Özkişi'nin kullandığı 68 FF 885 plakalı araç ile karşı yönden gelen Ferhat Sağdıç idaresindeki 25 FC 252 plakalı otomobil ilçeye bağlı Cilligöl köyü mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kafa kafaya çarpıştı. Bingöl'ün

Yedisu ilçesinde görevli Doktor Arif Hüdai Köken ile resmi nikah kıyıp temmuz ayında düğün hazırlıkları yapan Hakim Meryem Özkişi Köken olay yerinde hayatını kaybederken, hakimin annesi ve kardeşi ile birlikte diğer araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslarla yaralılar Bingöl Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralıların tedavileri sürürken, Harun Özkişi'nin Elazığ'a sevk edildiği öğrenildi.

Bu arada, bayan hakimin cenazesinin yapılan otopsinin ardından Aksaray'dan gelecek olan ailesine verilmek için hastane morgunda bekletildiği öğrenildi.

BİNGÖL'DE KADIN HAKİM KAZA KURBANI OLDU
BİNGÖL'DE KADIN HAKİM KAZA KURBANI OLDU
BİNGÖL'DE KADIN HAKİM KAZA KURBANI OLDU
BİNGÖL'DE KADIN HAKİM KAZA KURBANI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2011 Cumartesi 17:48:04
Güncelleme :16 Nisan 2011 Cumartesi 18:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa Koçyiğit IP: 94.120.235.xxx Tarih : 17.04.2011 18:31:34

Merhumeye Allah'tan rahmet, geride kalanlarına sabır; yaralılara acil şifa dilerim.