2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Karla mücadele başladı

BİNGÖL'DE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

Bingöl Belediye Başkanlığı, kar yağışı ile birlikte karla mücadele çalışmalarını başlattı.

Bingöl'de etkili olan kar yağışının ardından Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan ekipler, cadde ve sokaklarda biriken karları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Serdar Atalay, karla mücadele için her türlü tedbiri aldıklarını, yağış ile birlikte çalışmalara başladıklarını söyledi. 3 greyder, 4 kepçe, 2 adet damperli kamyon, 22 personel ile şehir içerisinde cadde, sokak ve kaldırımları temizlediklerini belirten Başkan Atalay, vatandaşların günlük işlerinin aksamaması için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Başkan Atalay, "Meteorolojinin uyarıları doğrultusunda ekipman hazırlıklarına başlamış ve çalışma programımızı da yapmıştık. Yağışla birlikte hemen çalışmalara başladık. Şehrin değişik noktalarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyoruz. Şu anda toplu taşıma araçlarının da güzergahı olan ana yol güzergahları tamamen açık. Devam eden kar yağışı nedeniyle ana güzergah yollarında ulaşımın aksatmaması için ekiplerimiz belirli aralıklarda, iş makineleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan da mahalle yollarında kar temizliği çalışmaları yapıyoruz. Birçok mahalle arası yolunu da açtık. Bunun yanında vatandaşlarımızdan, ulaşımla ve kar yağışının olumsuz etkileriyle ilgili gelen talepleri de anında değerlendiriyoruz ve ekiplerimizi seri bir şekilde talebin geldiği mahalleye yönlendiriyoruz. Şehrin ulaşım açısından şu anda herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 17:08:05
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 17:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?