2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Karlıova kara gömüldü

KARLIOVA KARA TESLİM

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, ilçe sınırları içinde bulunan Bingöl-Erzurum karayolu üzerindeki Herdo Deresi'nde ulaşımın zorlukla sağlandığı belirtildi.

Akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ilçeyi beyaz örtüye bürüdü. Vatandaşlar, her yıl metrelerce karın yağdığı ilçede bu yıl beklenen yağışın geç geldiğini söyledi. Kar yağışı ile birlikte bazı vatandaşlar iş yeri ve evlerinin önünü temizlerken, sürücüler ise araçlarının üzerinde biriken karları süpürdü.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, ilçe merkezinde kar kalınlığının 15 santimetre olarak ölçüldüğünü belirtirken, karayolları ekipleri ise özellikle Bingöl-Erzurum güzergahını kullanan sürücüleri uyardı. Herdo Deresi mevkiinde yoğun kar yağışı, tipi ve sisten dolayı ulaşımın güçlükle sağlandığını belirten karayolları ekipleri, sürücülerin dikkatli olmasını istedi. Tipi ve kardan dolayı zaman zaman kapanan Herdo Deresi'nde ekiplerin aralıksız çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

KARLIOVA KARA TESLİM
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 17:07:05
Güncelleme :28 Ocak 2011 Cuma 18:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?