2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Kaymakam okulları geziyor

KAYMAKAM KÖY OKULLARINI GEZİYOR

Bingöl'ün Solhan İlçe Kaymakamı Şeref Aydın köy okullarında başlattığı inceleme kapsamında Hazarşah İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz ile birlikte Hazarşah köyünde bulunan ilköğretim okuluna giden Kaymakam Şeref Aydın, okul müdürü Durmuş Bircan'dan bilgi alırken, eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi. Okuldaki incelemelerinin ardından öğrencilerle buluşarak bir süre sohbet eden Kaymakam Aydın, yanında getirdiği hediyeleri öğrencilere dağıttı. Öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Şeref Aydın, "Solhan'ın en büyük varlığı sizsiniz, ne madenler ne ormanlar, ne sular, ne başka bir şey, Solhan'ı geliştirecek, daha ileriye götürecek en büyük varlıklarımız çocuklarımızdır. Dolaysıyla sizlerin eğitimleri ve iyi yerlere gelmeniz bizim için önemli konudur. Çocuklarımızın en iyi bilgiyi almalarını ve ülkemize faydalı birey olmalarını sağlamak için kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanacağız" dedi.

Eğitim ve öğretimde kalitenin artması için her türlü desteği vereceklerini söyleyen Kaymakam Aydın, öğretmenlere de büyük görevlerin düştüğünü söyledi. Aydın, "Biz kaliteyi arttırmak için elimizden geleni yapacağız ama işin bundan sonrası ise öğretmenlerimize kalıyor. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz de performanslarını ortaya koyarak ilçemizin eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için emek ve çaba sarf etmelidirler" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 12:41:03
Güncelleme :25 Ocak 2011 Salı 14:08:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?