6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Kaymakam sorun dinledi

KAYMAKAM MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bingöl'ün Kiğı İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, köy muhtarları ile yılsonu toplantısı yaparak, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İlçe Hükümet Konağı'nda gerçekleşen toplantıda bir açıklama yapan Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu, 2009 yılının genel bir değerlendirmesini yapmak ve yaşanılan sorunların tekrarlanmaması için tedbir almak üzere bir araya geldiklerini söyledi. Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için sorunları masaya yatırıp çözüm yolları aradıklarını dile getiren Kaymakam Tekbıyıkoğlu, imkanlar nispetinde en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını söyledi.

Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu'nun açıklamalarının ardından söz alan köy muhtarları, bölgelerinde yaşanan sorunları aktardı.

Toplantıda köy muhtarlarının talebi üzerine özel idare binasında bir büro açılmasına karar verildi. Açılacak olan büroyu muhtarların daha iyi hizmet vermek için işlerini takip edecekleri şekilde dizayn edileceği belirtildi.

Ayrıca toplantıda Bilice köyü Solmaz ve Altındiş mezraları, Yazgünü köyü Karataş mezrası, Yukarı Serinyer köyü, Baklalı köyü ile Nacaklı köyü Dikenli mezralarının içme suyu noksanlıklarının giderilmesi için gerekli çalışmanın yapılacağı kararlaştırıldı.

KAYMAKAM MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 14:47:03
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 18:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?