6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Kaymakamlıktan öğrencilere set

KAYMAKAMLIK ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE SETİ DAĞITTI

Bingöl'ün Adaklı İlçe Kaymakamlığı tarafından köy ve mahallelerde okuyan fakir, sosyal güvenceden yoksun 806 ilköğretim okulu öğrencisine kırtasiye seti dağıtıldı.

Adaklı İlçe Kaymakamı Murat Kahraman'ın talimatları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle okullardaki fakir ve yardıma muhtaç öğrenciler tespit edildi. Yapılan çalışmaların ardından tespit edilen 806 ilköğretim okulu öğrencisi için kırtasiye setleri oluşturuldu. Her setin içinde 2 adet 80 yaprak çizgili ve kareli defter, 1 adet 30 yaprak büyük boy resim defteri, 1 adet 30 yaprak müzik defteri, 1 adet 30 yaprak güzel yazı defteri,1 adet uçlu kalem, 2 adet kalem ucu, 1 adet kuru boya, 1 adet pastel boya, 1 adet sulu boya, 2 adet kurşun kalem, 2 adet kırmızı kurşun kalem, 2 adet silgi, 2 adet kalem tıraş, 1 adet diş macunu ve 1 adet diş fırçasının bulunduğu belirtildi.

Daire amirleri ile birlikte mahalle ve köy okullarını ziyaret eden Kaymakam Murat Kahraman, öğrencilere kırtasiye setlerini dağıttı. Kaymakam Kahraman, imkanları ölçüsünde öğrencilerin yaşadığı bütün sorunları çözerek, rahat bir şekilde eğitim öğretimlerini sürdürmelerini sağlayacaklarını söyledi.

KAYMAKAMLIK ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE SETİ DAĞITTI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 15:23:05
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 15:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?