6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Kiğı fastivale hazırlanıyor

Bingöl'ün Kiğı ilçesinde düzenlenecek olan festival öncesinde değerlendirme toplantısı yapıldı.


Kiğı Kaymakamlığı ve Kiğı Derneği (Kiğı-Der) tarafından müşterek organize edilen ve 7-10 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival için yapılan ve yapılacak çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı tertiplendi. Kiğı Kaymakamı Ercan Çiçek başkanlığında düzenlenen toplantı, kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Ercan Çiçek, bu festivalin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Kaymakam Çiçek, "Düzenlenecek festival bizim yüz akımız olacaktır. Bu nedenle herkesin üzerine düşeni yapması ve elini taşın altına koyması gerekir. Etkinliğe kadar festival ile yatıp kalkmamız gerekiyor. Bu festivalde en iyisini yapmalıyız. Bu konuda bütün daire amiri arkadaşlarımız ve tüm ilçe halkımız üzerine düşeni yapmalıdır" dedi.


Kaymakam Ercan Çiçek'in konuşmasının ardından hazırlık çalışmaları devam eden festivalde kurum amirlerine yapacakları görevler hakkında bilgi verildi. Her kurumun yapması gereken işler ayrılarak, bunların eksiksiz bir şekilde tamamlanması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.
Toplantıya Belediye Başkanı Coşkun Güven, kamu kurum amirleri, Kiğı Barajı inşaat yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kiğı-Der Yönetim Kurulu üyeleri ve bütün köy muhtarları katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 10:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?