6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Kığı'da eğitime katkı etkinliği

İstanbul'da merkezi bulunan Özkartallar Şirketler Grubu tarafından düzenlenen 'Eğitime katkı etkinliği' Bingöl'ün Kiğı ilçesinden başlatıldı.

Kiğı Kaymakamlığı'nın girişimleri sonucu ilçeye gelen Özkartallar Şirketler Grubu heyeti ana okul ve ilköğretim okullarında eğitim öğretim gören fakir ve yardıma muhtaç 500 öğrenciye okul setinden oluşan yardım paketleri dağıttı. İlçe Kaymakamı Ercan Çiçek, Belediye Başkanı Coşkun Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sabri Okşar ve öğretmenlerin katıldığı törenle, 500 öğrenciye 10 parçadan oluşan eğitim setleri verildi.

Kiğı Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) düzenlenen dağıtım programında bir açıklama yapan Özkartallar İnşaat Şirketi Pazarlama Koordinatörü Çiğdem Öktan, bugün harekete geçip yarına hazır olmak, yeni neslin geleceğine katkıda bulunmak istediklerini belirtti. Bu amaçla şirketlerinin eğitime katkı etkinliği planladığını ve bunu Kiğı ilçesinden başlattığını söyleyen Öktan, kız ve erkek öğrenciler için ayrı renklerde, özenle hazırlanan çantaların dağıtımı ile başlayan bu yolculuğun hedefinde ülke genelindeki tüm eğitim malzemelerine gereksinim duyan çocuklara ulaşmak olduğu belirtti.

Öktan, "Özkartallar Eğitime Katkı Etkinliği' hiç ara verilmeden yoluna devam edecektir. Etkinliği Bingöl'ün Kiğı ilçesinden başlattık ve yeni duraklarda yine çocukları yarına hazırlamak amacıyla bu projemizle Türkiye'nin her yerine ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 12:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?