6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Kızılay'dan 500 kişilik aşevi

KIZILAY'DAN 500 KİŞİLİK AŞ EVİ

Türk Kızılay Derneği tarafından Bingöl'de yapımı kararlaştırılan 500 kişilik aş evinin temeli düzenlenen bir törenle atıldı.

Tarım İl Müdürlüğü tarafından Saray Mahallesi'nde tahsis edilen bahçede temeli atılan aş evi törenine katılan Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yapılacak bu aş evinin Bingöl'deki ihtiyacın bir kısmını karşılayacağını söyledi.

Vali Balkanlıoğlu, "Tarım İl Müdürlüğü tarafından tahsis edilen arsada Kızılay'ın organizasyonu ile ismini vermek istemeyen hayırsever bir iş adamı tarafından aş evi yapılıyor. İlimizde şu ana kadar sıcak aş evi bulunmamaktadır. Yapılacak bu aş evi ilimizin ihtiyacını bir nebzede olsa karşılayacaktır. Yapılacak 500 kişilik aş evi ile fakir ve muhtaç ailelere, hastanede kalacak refakatçilere, ilimize gelecek misafirlere ve ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek verilecektir. Bu organizasyonda emeği geçen herkese halkım adına teşekkür ediyorum. Bu güzel davranışın diğer hayırsever iş adamlarına da örnek teşkil etmesini diliyorum" dedi.

Temel atma törenine Tarım İl Müdürü Namet Sevinç, İl Müftüsü Hasan Çağlar, Bayındırlık ve İskan Müdürü Selim Aksoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KIZILAY'DAN 500 KİŞİLİK AŞ EVİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 17:34:00
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 18:19:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?