6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Komutanların Bingöl ziyareti

3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk ve 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Eyüp Kaptan, Bingöl'ün Yedisu ilçesini ziyaret etti.


Bingöl 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığının katkılarıyla Yedisu Gençlik Merkezi, Mehmetçik Dershanesi öğrencileri, öğretmenleri ve köy muhtarlarının ev sahipliğinde organize edilen etkinlik, komutanlar ve eşlerinin katılımıyla şenlik havasında geçti.

Güzel bir ortamda geçen ziyarette Yedisu Gençlik Merkezi üyeleri tarafından hazırlanan yöresel yemekler komutan ve eşlerine ikram edildi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden komutanlar, çocuklara ve gençlere de çeşitli hediyeler dağıttıktan sonra halkın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yedisu Gençlik Merkezi Koordinatörü Yalçın Keni, komutanların ilçelerini ziyaret etmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Keni, "Çok doğal bir ortamda güzel bir kaynaşma örneği oldu. Ordu-millet kaynaşmasının en güzel örneklerinden birini bugün Yedisu'da yaşadık. Bu fırsatı sağlayan komutanlarımıza teşekkür ederim" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 15:31:31
Güncelleme :27 Haziran 2009 Cumartesi 15:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?