3
Mayıs
2024
Cuma
BİNGÖL

Köy yolunu vali bizzat kendi inceledi

Bingöl İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan merkez Çevrimpınar Köyü yolunu yerinde inceleyen Vali Vehbi Avuç, köylülerle sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. 

Vali Avuç, köy yollarının yapılmasının hem kendilerini hem de köylüleri mutlu ettiğini söyledi. Özellikle Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında bu yıl köylere içme suyu ve yol hizmeti gittiğini belirten Vali Avuç, önümüzdeki yıl gelecek ödenek ile de gerek KÖYDES kapsamında gerekse İl Özel İdaresi bütçesi ile yolu olmayan köylerin yollarını yapmaya çalışacaklarını ifade etti. 

Beraberindekilerle yol incelemesinden sonra köye giderek vatandaşlarla sohbet eden Vali Avuç, köylülerin sıkıntılarını da dinledi. Yol yapımından dolayı memnuniyetlerini dile getiren köylüler, çamurdan kurtulduklarını, rahat bir ulaşım imkanına kavuştuklarını dile getirerek, 2003 yılında meydana gelen depremden sonra yapılan konutlarda bazı sorunlar olduğunu ifade ettiler. Vali Avuç, tüm sorunlarla ilgileneceğini ve mevcut sıkıntıların giderilmesi için ilgili yerlere gerekli talimatın verileceğini söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2006 Salı 14:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bersan akman IP: 89.55.28.xxx Tarih : 31.10.2006 21:10:57
ben cevrim pinra köyüne bi defa gittim gercekten konutlarda ciddi sikintilar var ama yol cok güzel yapilmistir..kölüler cok mutlu ve sevincli sayenizde camurdan kurtuldular bu calismalarin devamini bekliyoruz insallah basariyla tamamlanir...sayin valimize sevgiler ve saygilar sunariz basarinizin devamini dileriz..