6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Latif Doğan'lı Nevruz kutlaması

Bingöl Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü tarafından Nevruz nedeniyle organize edilen programa katılan Türk Halk Müziği sanatçısı Latif Doğan, davul ve halay şov yaparak hayranlarını coşturdu.

Nevruz Bayramı Bingöl'de düzenlenen bir törenle kutlandı. Valilik ve Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama şehir stadyumunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kutlamada Nevruz Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Garnizon Komutan vekili Kurmay Albay Yüksel Aksöz ve kurum amirleri izci grubu öğrencileri tarafından hazırlanan ateşi yakarak üstünden atladı. Vali İrfan Balkanlıoğlu ve komutanlar davul zurna eşliğinde vatandaşlarla birlikte halay çekerek Nevruz Bayramını kutladı.

Halk oyunları gösterilerinin ardından sahne alan sanatçı Latif Doğan, davul çalıp halay çekerek adeta şov yaptı. Halk oyunları ekibi ile birlikte uzun süre halay çeken Doğan, hayranlarından büyük ilgi gördü. Latif Doğan tarafından seslendirilen türkülerle katılımcılar coştu. Sanatçıya tezahürat ederek şarkılarına eşlik eden vatandaşlar doyasıya eğlendi.
Kutlamaya Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, daire amirleri, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 16:17:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?