6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Maaşını alamayan işçi ağaca çıktı

Bingöl'de eline ekmek bıçağı alarak ağaca çıkan bir işçi, polis, itfaiye ve zabıta ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucunda ikna edilerek ağaçtan indirildi.

Edinilen bilgiye göre, belediyede bir temizlik firmasında işçi olarak çalışan Teyfik G., maaş alamadığı gerekçesiyle Genç Caddesi Şehitlik Anıtı yanında bulunan bir ağaca çıkarak eylem yaptı.

Maaşının ödenmediğini söyleyen işçinin elinde ekmek bıçağı olduğunu fark eden polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
 
Polis ve zabıta ekiplerinin uzun uğraşlarına rağmen Teyfik G. ağaçtan inmeyince itfaiyeye haber verildi. Ağacın altında branda açan ekipler, itfaiye aracı yardımıyla ağaca çıktı. Sara hastası olduğu belirtilen Teyfik G., elindeki bıçağı gösterip, "Maaşımızı alamıyoruz, neden maaşlarımızı vermiyorlar" diyerek bir süre bağırdı. Ağaca çıkan polis ve zabıta ekipleri elinden bıçağı aldıkları eylemciyi uzun uğraşlar sonucu ağaçtan indirilerek, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 19:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yilmaz arin IP: 80.153.72.xxx Tarih : 2.04.2009 09:47:15

bingöl güzel bi ildir ama ne yazikki ülkemizde güzel olan herseyi yikmaya ve yok etmeye kararli bi takim insanlar var ama yine bizim bingöl halki bu tür oyunlara kurban oluyor okul okumamak bilincsiz bi takim eylemler yapiliyor oysa bingöl halki duygusal ve sevecendir yurtseverdir,