3
Mayıs
2024
Cuma
BİNGÖL

Mirbey Ertuğrul emekliye ayrıldı

Köy Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı olan hemşehrimiz M. Mirbey Ertuğrul emekliye ayrılmak için dilekçe verdiğini söyledi.

31 yıllık devlet hizmetinin ardından emekliye ayrılmak için dün itibariyle dilekçe veren Köy Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul; 9 yıl İl Müdürlüğü, 9 yıl Bölge Müdürlüğü, yaklaşık 8 yıl da Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Köy Hizmetleri’nde yöneticilik yaptığı yıllarda başarılı çalışmalara imza atan Ertuğrul, kırsal kesime devlet eliyle götürülen hizmetlerin yüzde 80’ini karşılayan Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde aktif görev yaptı.

Bingöl Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü’nün yatırım programlarının gerçekleştirilmesinde büyük katkısı olan Ertuğrul, köy yolları ve içmesuyu projelerinin programa alınmasında etkili oldu.
Emeklilik dilekçesi veren Ertuğrul, çalışma arkadaşlarına ve tüm il müdürlüklerine gönderdiği faksta "Çalışma yaşamım boyunca, ahlaklı ve faziletli bir anlayışla ülke yararlarını ön planda tutmaya ve dürüstlük ilkesine azami derecede gayret gösterdim" dedi.

Yayın Tarihi : 30 Aralık 2003 Salı 01:58:09
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:28:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?