2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Öğrenci-polis kavgası: 2 yaralı

BİNGÖL'DE ÖĞRENCİ-POLİS KAVGASI : 2 YARALI

Bingöl Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin kaldığı Yurt-Kur bahçesinde öğrenci ile polis birbirine girdi. Polisin havaya ateş açtığı olaylarda bir polis ve bir özel güvenlik görevlisi yaralanırken 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Düzağaç bölgesinde bulunan Yurt-Kur'da kalan bir öğrenci yurt içinde taşkınlık çıkardı. Bunun üzerine yurt müdürü tarafından polise haber verildi. Bu kez olay yerine gelen polis ekipleri ile öğrenciler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle öğrencilerle polisler birbirlerine girdiler. Olaylara müdahil olan Yurt-Kur güvenlik görevlisi Mehmet Günay ve polis memuru Galip Öztaş aldığı darbeler sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilirken, olayların büyümesi üzerine çok sayıda polis ekibi olay mahalline sevk edildi.

Polisin havaya ateş ettiği olaylarda yurt bahçesine toplanan öğrencileri daha sonra olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ikna etmeye çalıştı. Beraberindeki şube müdürleri ile birlikte yurdun bahçesinde öğrencileri dinleyen Akbal, kendi çocuğunun da üniversite öğrencisi olduğunu ifade ederek olayla ilgili adli ve idari soruşturma açacağını söyledi. Bunun üzerine karşılıklı olarak olay ile ilgili detaylı bilgi alan Akbal, öğrencileri yatıştırdıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

BİNGÖL'DE ÖĞRENCİ-POLİS KAVGASI : 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2011 Pazartesi 22:49:00
Güncelleme :6 Nisan 2011 Çarşamba 13:08:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?