3
Mayıs
2024
Cuma
BİNGÖL

Öğrencilere giyim ve ayakkabı yardımı

Türk Anadolu Vakfı tarafından Bingöl İmam Hatip Lisesi'nde okuyan 450 öğrenciye takım elbise ve ayakkabı gönderildi. 

Okul Müdürü Salih Öğe, öğrencilerin yüzde 90'nın kırsal kesimden geldiğini ve hepsinin de ihtiyaç sahibi olduğunu belirtti. 

Bu durumu Türk Anadolu Vakfı'na bildirdiğini anlatan Öğe, bunun sonucunda vakıf tarafından yardımların gönderildiğini söyledi. 

Gönderilen malzemelerin kargo parasını bile karşı tarafın üstlendiğini belirten Öğe, "Okulumuzda 458 öğrenci mevcut. Gönderilen 450 takım elbise ve ayakkabının yanında 8 top palto ve kaban yapımında kullanılabilen kumaş gönderildi. Gönderilen malzemelerin hepsi yeni. Hiçbiri kullanılmamış ambalajların içinde. Bu malzemeleri hemen hemen tüm öğrencilerimize verdik. Bu vesile ile başta Vakıf Başkanı Ahmet Baltacı ve yardımda bulanan herkese öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Gönderilen yardımları tek tek inceleyerek kendilerine uyanları alan öğrenciler ise, bu yardımı yapan kişilere ve okul idaresine teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2006 Çarşamba 14:33:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semih aslan IP: 88.230.209.xxx Tarih : 5.10.2008 22:41:39

slm ülkemizde bu tür görüntüleri görmek gerçekten gurur verici bu hayır işine sebep olan sayın okul müd salih öge beye bingöl halkı olarak sonsuz şükranlarımızı sunarız bu gibi insanların bingölün en üst düzeylerinde görmek istiyoruz bayatlanmış ve kendi çıkarları için çalışan millet vekillerine ders olsun saygılar