2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Öğretmenden örnek hareket

Bingöl'ün Genç ilçesinde bir ilköğretim okulu öğretmeni, kanser olan öğrenci velisi yararına kermes düzenledi.

Genç ilçe merkezinde bulunan Nuri Özaltın İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ceylan Akbulut, bir öğrencisinin velisi yararına kermes düzenledi.

Genç Kaymakamı Muammer Köken, eşi Gülbahar Köken, Genç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsa Altın, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kermeste, öğrenciler ve öğretmenlerin evde hazırladıkları yiyecek ve el işlemeleri sergilendi.

Düzenlenen kermesin '1-7 Nisan Kanser Haftası'na denk gelmesinin ayrı bir anlamının olduğunu belirten Nuri Özaltın İlköğretim Okulu Sosyal Kulüp Öğretmeni Ceylan Akbulut, "Öğrencimizin velisinin kanser tedavisi gördüğünü öğrendiğimde okul müdürümüz Sayın Sadi Şen Bey ile paylaştım. Kendilerinin de verdiği destekle böylesi bir çalışma kararı aldık. Kermes kapsamında öğrenci velilerimiz ve öğretmenlerimizin katkıları ile hazırlanan ev yemekleri ve el işlemelerini burada sergiledik. Elde edeceğimiz geliri öğrencimizin evine giderek aileye teslim edeceğiz. Umuyoruz ki bu çabamız, velimizin sağlığına kavuşması konusunda az da olsa bir katkı sunar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2012 Perşembe 15:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?