6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Öğretmenlere meslektaş dayağı

ÖĞRETMENLERDEN MESLEKTAŞLARINA MEYDAN DAYAĞI

Bingöl'ün Genç İlçe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) iki öğretmenin, aynı okulda görevli bir meslektaşlarını döverek hastanelik ettiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Genç YİBO'da matematik öğretmeni olarak görev yapan H.G., aynı okulda görevli beden eğitimi öğretmeni F.U. ile din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Y.A. tarafından darp edildi. Olayın mağduru H.G. şikayet için savcılığa vermek üzere hazırladığı dilekçesini araya giren bazı hatırı sayılı insanlar yüzünden geri çektiğini söyledi. H.G., "F.U. ile okul lojmanı konusunda daha önceden bir husumetimiz vardı. Ayrıca okul kooperatif kolunda olduğum için işletmem için kantin bana verildi.

Adı geçenler bunu hazmedemeyip bana saldırdı. Olay günü okulda nöbetçi öğretmen olan F.U., arkadaşı Y.A.'yı da ilçe merkezinden çağırarak bana saldırdı. Kafamın kırılmasına, dudağımın patlamasına, yüzümün çizilerek yaralanmasına sebebiyet verdiler" iddialarında bulundu.

H.G. durum hakkında savcılığa şikayette bulunmak üzere dilekçe hazırladığını ancak arabulucular nedeniyle bundan vazgeçtiğini söyledi. H.G. konudan okul idaresi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer yetkililerin haberdar olduğunu da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 16:57:03
Güncelleme :14 Ekim 2009 Çarşamba 17:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?