3
Mayıs
2024
Cuma
BİNGÖL

Parke döşeme çalışmaları durduruldu

Bingöl Belediyesi tarafından geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları durduruldu. 

Çalışmaların neden durdurulduğu hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, vatandaşlar çalışmaların bir an önce başlatılmasını istedi. 

Belediye Başkanı Hacı Ketenalp'in katılımıyla yaklaşık 1 ay önce Kültür Caddesi'nde başlatılan parke taşı döşeme çalışmaları, cadde bittikten sonra durdurulurken, ara sokaklarda kazılan yollarsa çamurdan geçilmez oldu. Kültür Caddesi'nden sonra Maden, Osmanlı, Demirciler, Fırat, Şişli, Yokuş, Kutluay, Malazgirt ve Kalkan sokaklarda yapılması planlanan parke taşı döşemelerinin durdurulmasına tepki gösteren Maden Sokak esnafından Ali Arifoğlu, "10 defa bu sokak yolunun yapılması için belediye başvuruda bulundum. Buna rağmen ilgilenen olmadı. Sokağın durumu ortada olduğu halde, çalışma yapılmıyor. Artık sabrımız kalmadı. Günde binlerce kişinin geçtiği sokak, bir köyü andırıyor. Belediye hizmet yapmaktan aciz duruma düşmüştür. Kış gelmeden sorunumuzun çözülmesini istiyoruz" diye konuştu. 

Belediye Başkanı Ketenalp ise, çalışmaların neden durdurulduğu konusunda bilgi vermezken, şu anda taş stoku yaptıklarını söylemekle yetindi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 14:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?