2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Polis, esnafın sıkıntılarını dinledi

POLİS, OTOGAR ESNAFININ SIKINTILARINI DİNLEDİ

Bingöl İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve beraberindeki emniyet yetkilileri, otogar esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Polis-halk ilişkilerini geliştirmek, sorunları yerinde tespit etmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında il emniyet yetkililerince mahalle ve esnaf ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda dün İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Bin, Trafik ve Tescil Denetleme Şube Müdürü Ahmet Güngör, Asayiş Şube Müdürü Bilal Keçeçi ile birlikte otogar esnafını tek tek ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Ayrıca otogar içerisinde bulunan yazıhane sahipleri, şoförler,

otogardaki esnaf ve tüm çalışanların katılımı ile toplantı düzenlendi. Bu toplantıda şehirlerarası otobüs firmaları, vıp taksiler ve ticari taksilerin sorunları görüşülüp çözüm önerileri üzerinde duruldu. İl Emniyet Müdürü Akbal, bu tür ziyaret ve toplantılar aralıksız sürdürüleceğini belirterek, bu toplantılarda kendilerini sıcak ve samimi olarak karşılayan ilgi gösteren tüm Bingöl halkına teşekkür ettiğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2011 Cuma 14:20:05
Güncelleme :4 Mart 2011 Cuma 15:56:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?