2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Polis aracına silahlı saldırı

BİNGÖL'DE POLİS OTOSUNA SALDIRI

Bingöl'de devriye görevi yapan polis aracına yapılan silahlı saldırı sonucu 2 polis yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 21.30 sıralarında Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi Kale Caddesi üzerinde devriye görevi yapan trafik polis otosuna, bir araçtan silahla ateş açıldı. Uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu yaralanan 2 polis memuru Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, yapılan inceleme sonucu olay yerinde 24 adet boş kovan bulundu.

Vali M. Hakan Güvençer hastaneye gelerek yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastane çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Vali Güvençer, "Arkadaşımıza gerekli müdahale yapılıyor. Ne yazık ki bu gece saat 21.35'de trafik emniyet hizmeti yapmakta olan devriye aracımıza 2 kişi olduklarını tahmin ettiğimiz silahlı kişilerce saldırı bulunulmuştur. Allah'a çok şükür bir polis memurumuza kurşun isabet etmemiş. Diğer polisimiz ise sağ ve sol bacağından toplam 4 kurşun isabet almış durumdadır.

Hekimlerden aldığımız ilk bilgilere göre bu arkadaşımızın hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Saldırganların yakalanması için emniyet ve jandarma ekiplerimiz ortak bir operasyonla saldırganların yakalanması için operasyon başlatmış bulunmaktadır. Saldırganları yakalayacağımız ümit ediyorum" ifadelerini kullandı.

Polis ve jandarmanın ortak yürüttüğü operasyonla bölgeye yakın Kurudere, Alibir ve Kadran bölgelerine kaçma ihtimali olan saldırganların yakalanmasına çalışılıyor.

BİNGÖL'DE POLİS OTOSUNA SALDIRI
BİNGÖL'DE POLİS OTOSUNA SALDIRI
BİNGÖL'DE POLİS OTOSUNA SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2011 Pazar 23:47:05
Güncelleme :16 Mayıs 2011 Pazartesi 00:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nur... IP: 46.106.172.xxx Tarih : 17.05.2011 13:39:15

NE  ZAMAN SOYUNUZ TÜKENECEK,NE İSTİYORSUNUZ EMNİYET GİLERİNDEN,ONLARDA ANA KUZUSUİ,ÇOLUK  ÇOCUK SAHİBİ  YETER BİTSİN ARTIK BU KAVGA