6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Polislerden nezaket ziyareti

Bingöl Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan şube müdürleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na makamında ziyaret etti.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne yeni atanan 11 şube müdürü, Emniyet Müdürü Ahmet Uzunçakmak ile birlikte Vali Balkanlıolu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Vali İrfan Balkanlıoğlu, yeni görevlerine başlayan şube müdürlerine başarılar diledi.

Makamında yeni müdürlerle bir süre sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, Bingöl halkının devletine bağlı olduğunu söyledi. Balkanlıoğlu, "Yeni atamalarla ilimizdeki polis amirlerinin çoğu değişti. Bu arkadaşlar ilk defa Bingöl'e geliyorlar. Basında çıkan olumsuz haberler nedeniyle ilk geldikleri için belki üzülüyorlardır. Fakat Bingöl'ün diğer illerden hiçbir farkı yok. Bingöllü olmayıp da terörist olanlar Bingöllü gibi gösteriliyor. Buraya tayini çıkan arkadaşlar devlet ve vatandaşın kucaklaştığı, polisle halkın işbirliği halinde olduğunu görecektir. Bu bizler için çok sevindiricidir. Bingöl'ün daha iyi bir yere gelmesi için güvenlik güçlerimize çok önemli görevler düşmektedir. Halkla kucaklaşan bir anlayış devletin de vatandaşla kucaklaşmasını sağlar" dedi.

Emniyet Müdürü Ahmet Uzunçakmak başkanlığında Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu, Bölge Trafik Şube Müdürü Ahmet Güngör, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ali Bin, EKKM Şube Müdür Vekili Hasan Eryılmaz, Pasaport Şube Müdür Vekili Tuncay Yayla, Ruhsat İşleri Şube Müdür Vekili Bülent Akaya, Eğitim Şube Müdürü Miraç Çoban, Çocuk Şube Müdür Vekili Yücel Akaya, Lojistik Şube Müdürü Kemal Kayaeker, Trafik Şube Müdür Vekili Emrah Düzgün, Polis Evi Şube Müdürü Suat Aytemiz ve Muhabere Elektronik Şube Müdürü Bilal Keçici ziyaret etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2009 Cuma 14:33:29
Güncelleme :2 Ekim 2009 Cuma 14:35:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?