1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİNGÖL

Polisten imamlara 'uyuşturucu' semineri

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, il de görev yapan imam, müezzin ve hatiplere uyuşturucu konusunda seminer verdi. Bingöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ali İhsan Avcı, vatandaşların bu konuda uyarılmasını istedi.

Hacı Hıdır Camii Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde, imamlara uyuşturucu maddeler konusunda bilgi veren Bingöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ali İhsan Avcı, vatandaşların bu konuda uyarılmasını istedi.

Uyuşturucu maddelerin zararlarından bahseden Avcı, madde bağımlısı olan insanların kendisine ve çevresine zarar verebileceğini anlattı. Avcı, ’’Bir çok insan merakla başladığı uyuşturucunun esiri oluyor. Sigara ile başlayan bağımlılık insanların hayatını köreltir. Bağımlı olan insanların iradesi zayıflar ve kendilerine olan güveni azalır. Burada siz imamlara büyük görevler düşmektedir’’ dedi. Sinevizyon sunumu eşliğinde seminerini tamamlayan Avcı, imamların uyuşturucu konusunda merak ettiği bütün sorulara ayrıntılı cevap verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2005 Perşembe 15:37:04
Güncelleme :12 Mart 2005 Cumartesi 20:29:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?