6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Sağlık müdürlüğü yeni araç aldı

Bingöl Sağlık Müdürü Dt. M. Zeki Bingöl, kurum araç filosuna 2 ambulans ve 2 servis aracının eklendiğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı tarafından kurumlarına 2 adet ambulans verildiğini belirten Dt. M. Zeki Bingöl, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet Hamdi Bozgan tarafından ise 2 adet servis aracının hibe edildiğini ifade etti.

Sağlık Bakanlığı tarafından ambulansların Bingöl'e gönderildiğini belirten Dt. M. Zeki Bingöl, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet Hamdi Bozgan'ın hibe ettiği 2 adet iveko servis aracını teslim almak üzere İstanbul'a gideceğini söyledi.

Dt. Bingöl, "Pazartesi günü araçları teslim almak üzere İstanbul'a gidiyorum. Bunları kurumumuz bünyesinde servis aracı olarak kullanacağız. Sağlık Müdürlüğü'ne bu iki aracı hibe eden Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet Hamdi Bozgan'a teşekkür ediyorum. Ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından da ilimize 2 adet ambulans gönderildi. Bu ambulansları 112 Acil Servisi'nde kullanacağız. Yeni gelen 2 ambulansla birlikte 112 Acil Servisi'nde 5, Bingöl Devlet Hastanesi'nde 3, Bingöl Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde de 2 olmak üzere 10 normal ambulans, 2 paletli ambulans olmak üzere toplam 12 ambulansımız oldu" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 14:57:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?