6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Sanayi Sitesi'nde kura heyecanı

SOLHAN SANAYİ SİTESİ'NDE KURA HEYECANI

Bingöl'ün Solhan ilçesi Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan 50 iş yerinden 25'i noter huzurunda çekilen kura ile sahiplerini buldu.

Kura çekilişi öncesinde bir açıklama yapan Bingöl Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Ayan, Küçük Sanayi Sitesi'nin tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Ayan, "Anakara yapılan girişimlerde bizlere destek veren Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Bingöl milletvekillerine, Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na, Solhan Kaymakamı Yaşar Aksanyar ve Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu'na sanayi sitesinin tamamlanmasında gösterdikleri gayret ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İş yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Solhan ilçe girişinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 52 iş yerinden 2'si kuraya tabi tutulmadan idare bölümüne verilirken, geri kalan 50 iş yeri ise üyeler arasında çekilen kura sonucu sahiplerini bulacak. Solhan Noteri'nde gerçekleşen kura sonrasında bir açıklama yapan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Şefik Cadaklı, evraklarını tamamlayan 25 esnafın iş yerlerinin belirlendiği, geri kalan 25 esnafın ise eksik kalan evraklarını tamamladıktan sonra kura ile işyerlerine kavuşacağını söyledi. Cadaklı, "Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 iş yeri kura ile belirlenecektir. Bugün yapılan kura sonucunda 25 işyerinin sahibi tespit edildi. Evrakları eksik olduğu için kuraya katılamayan diğer üyelerimiz, eksikliklerini giderdikten sonra geri kalan 25 iş yeri için kuraya tabi tutulacaktır. Bugün yapılan kura sonucunda 14 tane mobilyacı, 5 tane oto tamircisi, 4 tane demir doğrama ve diğer 2 tanesi ise değişik meslek gruplarından olmak üzere 25 adet dükkan sahibini buldu. İş yerlerinin hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.

SOLHAN SANAYİ SİTESİ'NDE KURA HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 16:00:04
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 18:51:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?