6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Silahlı kavga 7 yaralı

Bingöl'de bir grup arasında çıkan tartışmanın silahlı çatışmaya dönüşmesi sonucu 4 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

 


Edinilen bilgiye göre henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı İnönü Caddesi Beşyol mevkiinde bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu silahlar kullanıldı. Olayda, Selahattin Buğu, Hasan Buyruk ve Ahmet Balat kurşunla, Tahip Bümen ise kafasından aldığı taş darbesi ile yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı önlerken, yaralılar 112 Acil Servis ambulansları ile Bingöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Balat'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, diğerlerinin ise iyi olduğu belirtildi.
Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri silahlı çatışmanın yaşandığı bölgeye güvenlik şeritleri çekip caddeyi trafiğe kapatarak incelemelerini detaylı bir şekilde sürdürdü.
Olayı duyan yaralı yakınları ise hastaneye akın etti. Acil servis önünde yoğunlaşan tarafların yakınlarının kavga etmemesi için hastane önünde çevik kuvvet ekipleri görevlendirildi

İha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 18:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?