3
Mayıs
2024
Cuma
BİNGÖL

Taraftarlar maça tabutla gittiler

Bingöl 1. Amatör Ligi'nde zirveyi paylaşan Bingöl Belediyespor ile Yenimahalle Bingölspor arasında oynanacak maç öncesi, Yenimahalle Bingölspor taraftarlara tabutlarla şehir turu attı. 

Bingöl Şehir Stadı'nda oynanacak maç öncesi şehir merkezinde kartondan yaptıkları tabutlarla tur atan taraftarlar, rakip takım aleyhine tezahüratlarda bulundular. Eski Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasının bulunduğu alanda toplanan ve bazılarının yüzleri maskeli olan taraftarlar, burada davul zurna eşliğinde halay çektiler. Taraftarlar, daha sonra otobüslerle şehir stadına gittiler. 

Yenimahalle Bingölspor 2. Başkanı Feyzi Bürkük, amaçlarının maçta taşkınlık çıkarmak olmadığını söyledi. Bürkük, "Hazırlanan tabutlar birer espri. Bu maça verdiğimiz önemi göstermek istedik. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Spora siyasetin karıştırılmasını istemiyoruz. Hak eden kazansın. Geçen yıl terfi maçlarında son maçımızda aldığımız beraberlik nedeniyle 3. Lig'e çıkamamıştık. Bu yıl tek hedefimiz amatör ligde şampiyon olup, terfi liginde ilimizi en iyi şekilde temsil edip 3. Lig'e çıkmaktır" dedi. 

10 takımın mücadele ettiği Bingöl 1. Amatör Ligi'nde Bingöl Belediyespor ile Yenimahalle Bingölspor 21 puanla zirveyi paylaşıyorlar. 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2006 Pazar 15:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali koç IP: 85.98.187.xxx Tarih : 17.11.2006 00:08:56
bingöol de bu taraftar oldukça beğil üçüncü lig amatör lig bile fazla