6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Vali Balkanlıoğlu sorun dinledi

VALİ BALKANLIOĞLU KOMUTANLARLA KÖYLÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Elmalı köyünde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlerken, Sağlık Evi'nde görevi başında bulunmayan ebe hakkında işlem yapılması için talimat verdi.

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinlemek üzere Elmalı köyüne giden Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindeki heyet köylüler tarafından karşılandı. Vatandaşlarla oturup sorunları dinleyen Vali Balkanlıoğlu, Elmalı köyüne kanalizasyon yapılacağı müjdesi verdi.

Sohbet esnasında Sağlık Evi'nde çalışan ebenin görevinin başında olmadığını öğrenen Vali Balkanlıoğlu, sinirlenerek derhal işlem yapılması talimatı verdi. Vali Balkanlıoğlu, "Görevli olan memurlar halka hizmet için vardır. Halka hizmet etmeyen memurlarla işimiz olmaz. Vatandaşa hak ettiği hizmeti vermeyenlere müsaade etmeyeceğiz. Bu ebe hakkında hemen yasal işlem başlatılacaktır" dedi.

Köy toplantısına Bingöl 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Önder, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüseyin Zafer Karataş, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VALİ BALKANLIOĞLU KOMUTANLARLA KÖYLÜLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 12:37:02
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 14:21:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?