2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Vali Balkanlıoğlu uğurlandı

VALİ BALKANLIOĞLU KONVOYLA UĞURLANDI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan son Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar Valiliği'ne atanan Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kalabalık bir grup tarafından evinin önünden uğurlandı.

Yeni görev yerine hareket etmek üzere konutundan çıkan Vali Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu, kapıda bekleyen kurum müdürleri ve vatandaşlarla teker teker tokalaşarak helallik istedi. Vedalaşma sırasında hüzünlü anlar yaşanırken, Vali Balkanlıoğlu ve Eşi Esma Balkanlıoğlu duygulandı. Bingöl ve Bingöllülere alıştığını belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, yeni görev yerine gitmekte zorlandığını söyledi.

Vali Balkanlıoğlu'nu uğurlamaya gelen kalabalık Muş Havalimanı'na hareket eden vali aracının arkasında uzun kuyruklar oluşturup kalabalık bir konvoy ile Muş'a hareket etti.

Konvoyun geçişi sırasında güzergah alan trafik ekipleri, özel harekat ve çevik kuvvet polisleri ile resmi polis ekipleri siren çalarak uğurlamaya eşlik etti. Güzergah üzerinde yola çıkan bazı vatandaşlar konvoyu durdurup Vali Balkanlıoğlu ile vedalaştı.

Uğurlamaya Bingöl 49. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Öner, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, eski Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Bingöl İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hamza Celepoğluvali yardımcıları, Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

VALİ BALKANLIOĞLU KONVOYLA UĞURLANDI
VALİ BALKANLIOĞLU KONVOYLA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2011 Salı 14:35:05
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 16:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?