2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Vali veda turunda

VALİ BALKANLIOĞLU VEDA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Afyonkarahisar Valiliği'ne atanan Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Tayini çıktıktan sonra ilçe belde ve il merkezinde veda turlarına başlayan Vali Balkanlıoğlu hafta sonu Muhtarlar Derneği Bingöl Şubesi, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Bingöl Birimi, esnaf ve vatandaşlarla vedalaştı. İlk ziyaretini Muhtarlar Derneği Bingöl Şubesi'ne yapan Vali Balkanlıoğlu'nu Dernek Başkanı Abudllah Butaku, mahalle ve köy muhtarları karşıladı. Vali Balkanlıoğlu, görev yaptığı süre içende seçilmiş olan muhtarları bekletmemek ve sorunlarını çözmek için gayret sarf ettiğini söyledi. Muhtarlara önem verdiğini belirten Vali Balkanlıoğlu, "Görevim sırasında Bingöl ilinde gitmediğim mahalle ve köy kalmadı. Köylerine ilk kez bir valinin ziyarette bulunduğunu söyleyen köylülerimizle karşılaştım. İlk defa o ücra köylere gitmiş olmaktan mutluyum. Görevim süresince siz seçilmiş değerli muhtarlara her zaman yardımcı olmaya çalıştım" dedi.

Muhtarlar Derneği Bingöl Şubesi'nin ardından AKUT Bingöl Birimi'ne geçen Vali Balkanlıoğlu, Birim Başkanı Ahmet Ateş ve ekibi tarafından karşılandı. Balkanlıoğlu, "Zaman zaman ilimizde yaşanan boğulma vakaları ile ilgili dalgıç bulma sıkıntısı yaşıyor olmamız sebebiyle bölgenin yerel halkından oluşan bir dalgıç ekibi kurduk. Bu çalışmada yer aldığınız için teşekkür ederim. Artık Bingöl ilimizin profesyonel bir dalgıç ekibi var. Tüm teçhizatımızı da tamamladık. Fedakar çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

AKUT Bingöl Birim Başkanı Ahmet Ateş ise Vali Balkanlıoğlu'nun çalışmalarına büyük destek verdiğini söyledi.

Vali Balkanlıoğlu hafta sonu son ziyaretini esnaf ve vatandaşlara yaptı. İşyerlerini dolaşan Balkanlıoğlu, vedalaştığı esnaf ve vatandaşlardan helallik istedi.

VALİ BALKANLIOĞLU VEDA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
VALİ BALKANLIOĞLU VEDA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2011 Pazar 15:28:03
Güncelleme :2 Ocak 2011 Pazar 15:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?