6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Vali Yedisu'yu ziyaret etti

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu Yedisu ilçesini ziyaret ederek bazı incelemelerde bulunduktan sonra vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Güray Alpar ile birlikte Yedisu ilçesine giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, İlçe Kaymakamı Vefa Kaya tarafından karşılandı. Kaymakamlık ve jandarma ziyaretlerinin ardından ilçe merkezinde bulunan bir kahvehanede oturan Vali Balkanlıoğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Valiye sorunlarını anlatan ilçe sakinleri heyelan bölgesinde olan köylerde bazı vatandaşlara konut çıkmadığını belirterek bu konuda yardım talebinde bulundu.

Vatandaşlar, 1974 yılında ilçe merkezindeyapılan sulama kanalının tahrip olması nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını da belirterek, bu kanaldan dolayı arazilerini sulayamadıklarını ve kanalın tekrar onarılmasını talep etti. Vatandaşları dinledikten sonra bir açıklama yapan Vali Balkanlıoğlu, bu konuları araştırıp gerekeni yapacağını söyledi. Vali Balkanlıoğlu, "Sorunlarınızı not aldım. Bu konularda yapılması gerekenleri araştıracağım. İlçe halkı olarak daima birlik ve beraberlik içinde olun. Birlik ve beraberliğiniz bozulmadığı sürece
başaramayacağınız hiçbir şey yoktur" dedi.

Vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, ilçe merkezinde de bir süre dolaştıktan sonra Bingöl'e geri döndü.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 16:24:51
Güncelleme :5 Şubat 2009 Perşembe 16:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?