6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Validen köylerde inceleme

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, geçtiğimiz gün yağan yağmurla birlikte yolları tahrip olan Dışbudak ve Gökdere köylerini ziyaret ederek gereken çalışmanın hemen başlatılacağını söyledi.

Geçtiğimiz gün Bingöl'de meydana gelen şiddetli yağış ile birlikte zarar gören bölgeleri ziyaret eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, devletin sıkıntılı zamanlarda vatandaşın yanında olması için var olduğunu belirterek, zarar gören bölgelerin veya kişilerin yaralarının sarılacağını dile getirdi.

Yağış ile birlikte yolları tahrip olan Dışbudak ve Gökdere köylerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mehmet Işık birlikte incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu, yolun genel durumu ile ilgili bilgi aldı. Buna benzer doğal afetlerde devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, sel sularından ötürü zarar gören köy yollarının en kısa sürede düzeltileceğini söyledi.

Vali Balkanlıoğlu, "3 gün önce yağan yağmur nedeniyle tahrip olan ve bozulan yollar düzeltilecektir. Ayrıca daha önce asfalt yapılan onarım çalışmalarında eksik kalan bölümler tamamlanacaktır. Önemli olan bu tür doğal olaylarda tedbirli olmaktır. Bütün vatandaşlarımız bu konuda duyarlı olup dere yataklarında konut ve benzeri binalar inşa etmemelidir. Herhangi bir olay esnasında devlet elbette vatandaşının yanındadır. Fakat herkesimin dikkatli olması ve doğal olaylara karşı tedbirli olması lazım" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 12:58:56
Güncelleme :24 Eylül 2009 Perşembe 13:03:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?