1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİNGÖL

Vali'den veda ziyareti

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Yedisu ilçesindeki resmi kurum ve kuruluşları ziyaret ederek vedalaştı.

Valiler Kararnamesi ile Muğla Valiliği görevine atanan Vali Güvençer, Bingöl'deki veda ziyaretleri kapsamında Yedisu Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. İlk olarak Kaymakam Hasan Çiçek'i makamında ziyaret eden Vali Güvençer'e burada elişi olarak hazırlanan seccade ve anahtar kutusu hediye edildi.

Vali Güvençer, kaymakamlık ziyaretinde resmi kurum ve kuruluşların amirleri ve personeliyle de vedalaştı. Vali Güvençer, ardından İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Baki Deniz'i ziyaret etti. Ziyaretinde Binbaşı Deniz ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerlerle ayrı ayrı vedalaşan Vali Güvençer, ilçedeki veda ziyaretlerindeki son durağı Belediye Başkanlığı oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu'nu da makamında ziyaret ederek vedalaşan Vali Güvençer'e, Başkan Memioğlu tarafından plaket takdim edildi. İlçedeki veda ziyaretlerinde vatandaşlarla da yakından ilgilenen Vali Güvençer'in ziyareti ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken, başarılı çalışmaları ve kişiliğiyle sevilen Vali Güvençer'in Bingöl'den ayrılıyor olması üzüntüyle karşılandı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2013 Çarşamba 12:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?