6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Vekilden başkana tebrik

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, yeni görevini devralan Belediye Başkanı Serdar Atalay'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Yaşa ve Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Altun ile birlikte yeni başkanı makamında ziyaret eden Milletvekili Yusuf Coşkun, seçimlerin ardından Bingöl halkının hizmetlerin en iyisinden nasipleneceğine inandığını söyledi. Coşkun, Başkan Serdar Atalay'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Hayırlı olsun dileklerimi iletmek üzere geldim. 29 Mart Mahalli İdareler seçiminde halkın partimize gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki yeni Belediye Başkanı Serdar Atalay Bingöl halkının sorun ve sıkıntılarını çözecek ve en iyi hizmeti verecektir. Bingöl halkı hizmetin en iyisine layıktır. Başkanımızın projeleri hazırdır. Bingöl'ün üç milletvekili olarak bizimle birlikte hükümetin gücü başkanımızın arkasındadır. Memleketimize yapılacak her türlü hizmeti destekleyeceğiz. Başkanımızın da en güzel hizmeti vereceğine inanıyorum. Halk hizmete susamıştır, bu hizmeti de her türlü desteği verdiğimiz Serdar Atalay yapacaktır. Seçimlerden önce verdiğimiz vaatlerin hepsini yerine getirmek için başkanımızla birlikte çalışacağız. AK Parti'ye inanarak oy verenleri mahcup etmeyeceğiz. Parti olarak 'işimiz hizmet, gücümüz millet' sloganı ile emin adımlarla yürüyeceğiz. Belediye Başkanı Serdar Atalay ile birlikte Bingöl'ün tamamına kucak açarak, birlikte sorunları halledeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Seçimde barış içinde güzel bir yarış yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Serdar Atalay ise milletvekilinin nezaket ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Atalay, "Seçildikten sonra ayrım yapmadan Bingöl'ün tümüne hizmetle mükellef olduğumun bilincindeyim. El birliği ile hizmet edeceğiz. Bu konuda sayın vekillerimizin de desteğini almak bizim için bir ayrıcalıktır. Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Yusuf Coşkun'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 15:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?