3
Mayıs
2024
Cuma
BİNGÖL

Yangın ucuz atlatıldı

Kutluay Sokak’ta çıkan yangına binası olmayan İtfaiye yarım saatte ulaştı. Kutluay Sokak’ta bulunan Boca İşhanı’nın zemin katında dün akşam (23.12.2003) saat 17:45 sıralarında yangın meydana geldi. İşhanı’nın bodrum katındaki kalorifer dairesinin kömürlüğünde bulunan tahtaların alev almasıyla başlayan yangına yapılan ihbarların ardından İtfaiye ekipleri yarım saat gecikmeli olarak müdahale etti.

İtfaiye binası olmayan ve dışarıda kalan itfaiye araçları, soğuktan dolayı tankları dona karşı boş bırakıldığı için tanklara su depolandıktan sonra yarım saat gecikmeli olarak yangının meydana geldiği yere ulaştı. Yaz mevsiminden beri kapalı bir yeri olmayan İtfaiye’nin dün yangın yerine geç intikal etmesinin yanısıra, itfaiye ekipleri oksijen tüpünün bitmesinden ve gaz maskelerinin yetersiz olmasından dolayı yangının çıktığı bodruma dumandan dolayı bir süre giremediler. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarıyla yangın, yarım saat içerisinde kontrol altına alındı.
Yangının kontrol altına alındığı sıralarda, olay yerindeki bir itfaiye aracının soğuktan patlayan su pompasından caddeye dökülen sular dikkat çekti

Bingöl Gazetesi/F.A
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2003 Pazartesi 23:39:47
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 21:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?