2
Mayıs
2024
Perşembe
BİNGÖL

Yardım bekliyor

Bingöl’ün Genç ilçesinde Ramazan Bayramı’nın birinci günü çıkan yangında evinin büyük bölümü yanan vatandaş, devletten ve hayırsever iş adamlarından yardım beklediğini söyledi.

Alınan bilgiye göre: Genç ilçe merkezi Tarım Sokak’ta Ağa Sanır adlı vatandaşın evinde bayramının birinci günü belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Genç ve Bingöl belediyelerine ait itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında evin büyük bölümü kullanılmaz hale geldi.

Evin büyük bir bölümünün yandığı yangının ardından zor günler geçirdiğini belirten Ağa Sanır adlı vatandaş, devletten ve hayırsever iş adamlarından yardım beklediğini söyledi.

Sanır: “Bayramın birinci gününde evimde uyurken komşuların haber vermesiyle evimin arka bahçesinde yangın çıktığını öğrendim. Dışarı çıktığımda arka bahçede başlayan ve çatı katına kadar sıçrayan yangını söndürmek için komşularım ile birlikte yoğun çaba sarf ettik. Genç ve Bingöl belediyelerine bağlı itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangının ardından evimin çatı katı tamamen yanarken arka tarafta bulunan odaların da büyük çoğunluğu hasar gördü. Hiçbir maddi gelirim yok. İlçe kaymakamlığımızdan ve hayırsever iş adamlarımızdan bana yardımcı olmalarını bekliyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2012 Salı 13:01:08
Güncelleme :4 Eylül 2012 Salı 14:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?