6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Yazıcıoğlu'nun ismi yaşayacak

Bingöl'ün Genç İlçe Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, belediye meclis toplantısında oy çokluğu ile aldıkları bir karar gereği helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin bir parka verildiğini söyledi.


Başkan Abdurrahim Ariç, meclis üyelerinin önerisi ile konuyu gündeme alıp karara bağlandığını ifade etti. Ariç, "Genç Belediyesi meclis toplantısında oy birliği ile alınan bir kararla 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazasında hayatını kaybeden Türk siyasi hayatının önemli simalarından Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ismi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Dörtyol Parkı'na verilmiştir. 2 Haziran 2008 tarihinde ilçemize gelerek Dörtyol Parkı'nda halkımız ile görüşen,
çay içen ve sohbet eden Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ilçemizi ziyaret ettiği tarihe denk gelecek şekilde parkımız düzenlenecektir. Merhum Yazıcıoğlu'nun isminin verildiği parkta çalışmalarımızı başlattık. Merhumun ilçemizi ziyaret ettiği tarihe kadar düzenlemeleri yaparak bu parkın açılışını yapıp ismini yaşatacağız" dedi.
Başkan Abdurrahim Ariç, ayrıca aynı meclis toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın isminin de bir caddeye verilmesine oy birliği ile karar verildiğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 14:11:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?