6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİNGÖL

Yeni başkanlar mazbatalarını alıyor

Bingöl'de 29 Mart Mahalli İdareler seçiminin ardından belediye başkanlığını kazanan adaylar mazbatalarını almaya başladı.

Seçimi kazanan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genç Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, Çaytepe Belde Belediye Başkanı Ali Akkuş ve Servi Belde Belediye Başkanı Ali Ayranca ve meclis üyeleri mazbatalarını alarak yeni görevlerine başladı. Mazbatalarını Genç Adliye Sarayı'nda İlçe Seçim Kurulu'ndan alan yeni başkanlar devir teslim töreninin ardından makamlarına geçerek tebrikleri kabul etti.

Genç İlçe Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, zorlu seçim maratonunun ardından omuzlarına yüklenen sorumluluğun bilincinde olduklarını söyledi. Ariç, "Halkımızın bize ve partimize gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız. Bizim için asıl maraton şimdi başlıyor. Öncelik sıralamasına göre ilçemizin sorunlarını çözmeye çalışacağız. Verdiğimiz bütün vaatleri yerine getirmek için bütün gayretimizi sarf edeceğiz. İlçemizi halkın katılımı ile yöneterek daha iyi ve kaliteli hizmet sunacağız" dedi.

Mazbatasını alan Çaytepe Belde Belediye Başkanı Ali Akkuş ise yaptığı açıklamada hizmete talip olduklarını ve halkın da kendilerini seçerek bu görevi verdiklerini söyledi. Akkuş, "Halkın bize verdiği emaneti en iyi şekilde muhafaza edip, hizmetlerin en iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Servi Belde Belediye Başkanı Ali Ayrancı ise konuşmasında beldelerinin hizmete susadığını belirterek, iktidar gücünü kullanarak bütün sorunları çözeceklerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 22:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?